Leena Pyylampi -- LP -- Laulaja-Pianisti

   


» Etusivulle...

» Lue myös:
   Lauluntekijä,
   säveltäjä...

 

 

 

 

Tuottaja

Tuottajaksi olen ryhtynyt ihan käytännön syistä. Haluan tuoda ajatukseni ja tuotokseni julki. Haluan tuottaa myös muille sitä iloa ja lohtua, mitä laulut itselleni tuovat. Koen tärkeäksi vuorovaikutukseen ihmisten kanssa. Musiikki ei mielestäni toimi neljän seinän sisällä, on lähdettävä ulos, annettava tuotoksille siivet: ”Laulu voi avata haavoja ja parantaa niitä, laulu voi herättää muistoja ja antaa niitä, laulu voi liikuttaa päätä ja jalkoja, laulu voi laulattaa.” On myös mielenkiintoista kuulla, mitä ajatuksia lauluni ovat muissa ihmisissä herättäneet.

Olen tuottanut omista lauluistani kolme täyspitkää cd:tä aikuisille ja kaksi lapsille. Äänitteiden kanssa olen toiminut sekä taloudellisena että musiikillisena tuottajana. Totta ja Unelmaa -levyllä toisena musiikillisena tuottajana toimi Valtteri Tynkkynen. Musiikillinen tuottaminen ei sinällään vie rahaa, mutta aikaa ja henkisiä voimia. Taloudellinen tuottaminen taas on riski, lainaa on otettava. Mutta, omilleni olen jokaisesta levystä päässyt, ja moni niistä on varmasti saanut hyvän kodin. Tiedän myös, että levytysten kautta lauluni ovat päässet muidenkin esittämiksi, sekä lastenlaulut, että muutamat aikuisten laulut. Äänitteellä olevia lauluja on mahdollista tilata myös radiosoittoon!

Paitsi, että olen tuottanut äänitteitä, tuotan myös erilaisia esityskokonaisuuksia ja konsertteja.

Esityskokonaisuuksia tuotan joko itse, tai sitten muiden taiteilijoiden kanssa. Uusimpana on Teatteriseurue Pii:n kanssa tuotetut  lastennäytelmät, sekä Finnhits – lähtee ku purkka tukasta -iloittelu aikuisille. Teatteriseurue Pii:ssä tekijöinä ja tuottajina ovat lisäkseni Mari Rouvala ja Antti Suora. Pienimuotoisista konserteista mainittakoon Laulavan Pupujussin konsertit lapsille sekä monet laulelmakonsertit aikuisille.Eri konserteista voi lukea lisää Laulelmakonsertteja ja Lapsille -sivuilta. Tilanteen ja tilauksen mukaan kehitän täysin uudenkin kokonaisuuden. Yleensä tuotokselleni on jo tilaus tai järjestän sille sellaisen.

Hyvin jalat maassa teen tuottajatyötäni ja työllistän sillä lähinnä itseni. Tosin viime aikoina myös hieman muita tekijöitä ainakin Keinulaudassa, Elävässä joulukalenterissa, Elämän vuodenajoissa ja Matkalla Jouluun -konsertissa, sekä tietysti muusikoita levytyssessioissa!

 


Tiedustelut ja esiintymistilaukset, levytilaukset:
Leena Pyylampi  |  Jyväskylä  |  Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net  |  www.leenapyylampi.net