Leena Pyylampi -- LP -- Laulaja-Pianisti
» Etusivulle...

» Esittely...

Suomi 100 v.

Trubaduuripäivä
on osa Suomen itsenäisyyden
satavuotisjuhlavuoden
ohjelmaa vuonna 2017

Suomi 100 vuotta

Trubaduuripäivä

Päivä sisältää neljä akustista konserttia eri ikäisille ihmisille. Pääosassa konserteissa ovat laulut eri vuosikymmeniltä. Tosin mukana on myös tulevaisuuden Suomen konsertti: Yhdessä. Tilaaja voi valita ohjelmista neljä haluamaansa, tai vähemmän, jolloin hinta neuvotellaan erikseen. Valtakunnallisista kriteereistä päivään sopivat: yhdessä laulaminen ja kokeminen, yhteiset hetket, suomalainen identiteetti ja maisema, Suomen 100 vuotta sekä tulevaisuuden teot.

Ohjelmien ideat ja sisällöt pääpiirteissään:

Päiväkoti-ikäiset
Laulava Pupujussi Lastenlaulujen aikamatkalla
. Osallistava konsertti, jossa kuullaan lastenlauluja jokaiselta juhlavuosikymmeneltä. Konsertissa on mukana myös laululeikkejä.
Alakoululaiset
Koululaulut kajahtavat -konsertti koululauluista 100 vuoden ajalta, mukana yhdessä laulettavia lauluja.
Vanhukset
Yhdessä iloisesti juhlien -konsertti sisältää iskelmien, kuplettien ja tanssimusiikin helmiä vuosilta 1917–2017, jokaiselta itsenäisyyden vuosikymmeneltä jotakin; yhteislauluina tai esitettyinä lauluina.
Aikuiset / kaikille vapaa yhteislaulutilaisuus
Parhaita paloja ja rakkaimpia viisuja. Valitut laulut kertovat yhteistyöstä, rakkaudesta, välittämisestä ja Suomen luonnon kauneudesta. Lauluja mukana jokaiselta vuosikymmeneltä.
Yhdessä-laulelmakonsertti
sisältää Leenan laulelmia elämänilosta, välittämisestä, rakkaudesta, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta, sekä kohottavia yhteislauluja teemaan sopien. Yhdessä me rakennamme lempeämmän, suvaitsevamman ja iloisemman Suomen, vanhoja arvoja kunnioittaen.Neljän konsertin hinta on laskutettuna 800–950 euroa riippuen matkakulujen määrästä (Jyväskylästä toteutettuna). Tarvittaessa tuon mukana oman sähköpianon.


Tiedustelut ja tilaukset: Leena Pyylampi,
Jyväskylä | Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net | www.leenapyylampi.net