Leena Pyylampi -- LP -- Laulaja-Pianisti

» Etusivulle...

» Esittely...

» Erityisesti
...naisille...

Tilattavia laulelmakonsertteja

(erityisesti naisille)

....mutta voisi tehdä hyvää myös miehille :)

Matkalla – lauluissa elämää ja ihmetystä
MatkallaLeenan lauluja elämästä rehevästi, herkästi ja ilolla. Naisen lauluja maailmanmenosta, lemmestä, arjesta, rakkaudesta ja omasta tiestä. Välillä herkistytään ja välillä nauretaan. Ohjelmassa on lauluja vuosien varrelta sekä aivan uusia lauluja. Matkalla on Leenan 20-vuotisen uran juhlakonsertti (2015). Lämpimästi tervetuloa nauttimaan, jakamaan ajatuksia ja energiaa!
Kesto reilu tunti.

Lauluja lemmen vuoristoradaltaLauluja lemmen vuoristoradalta
Rohkea konsertti aikuisen naisen seksuaalisuudesta. Konsertissa kiidetään lemmen vuoristorataa ylös ja alas; kaipuuta, intohimoa, toivoa ja ikävää, iloa ja pilkettä. Rakkaus ja sensuaalisuus, muistot ja nykyhetki ne elävät meissä kaikissa. Ja ne tunteet! Kesto 1 h.
Pääosassa ovat laulut Leenan uusimmalta levyltä Silitä vielä (2013), Sirpa Hännisen runoihin sävellettynä.
”Vuoden 2013 myönteisesti eroottisin tuotanto” – Mikael Wiik

Arjesta elinvoimaa -konsertti
Arjesta elinvoimaaArkisia asioita voi katsoa myös toisella tavalla, löytää pienistä asioista isoja iloja. Konsertti suo hetken hengähdystauon, josta voi saada niin taide-elämyksen kuin ajatuksia kiireen kesyttämiseen, elämän ilon säilyttämiseen, parisuhteeseen ja perhe-elämään. Ohjelma sisältää Leenan arjen innoittamia lauluja ja runoja sekä muutaman yhteislaulun. Herkkiä hetkiä ja napakoita huomioita; arkielämän oivalluksia ja juhlahetkien iloja. Elämä on hauskaa, kun on aikaa elää sitä. Kesto 1 h.
”Kaunis kiitos konsertistasi. Olet niin aito, säkenöivä ja arjen ilmiöitä äärettömän taitavasti sanoiksi pukeva nainen.”

LähelläLähellä-konsertti
Erityisesti pienten lasten vanhemmille. Eeva Heilalan ajattomat runot ja Leena herkät laulelmat muodostavat kokonaisuuden, joka on totta ja ajankohtainen niin kauan kun on äitejä ja isiä. Konsertti vie herkin sävelin ja runoin arkirakkauden, lapsiperheen ja parisuhteen kiemuroihin, välillä etsitään omaa paikkaa ja ihmetellään maailman rajua menoa hienotunteisen satiirisesti. Konsertti on lämmin kannanotto, luonnon, yhteisöllisyyden, jaksamisen ja jakamisen, naiseuden ja äitiyden puolesta. Kesto 1 h.
”Toivon säteitä, heinän tuoksua ja Harrikan kyytiä.”
”En tiennyt että tunteista saa puhua näin.”

Yhdessä-konsertti, teemana Suomi 100 vuottaYhdessä-laulelmakonsertti
Suomi 100 vuotta -juhlavuoteen erityisesti suunniteltu konsertti sisältää Leenan uusia laulelmia elämäniloista, välittämisestä, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta, rakkaudesta, sekä kohottavia yhteislauluja teemaan sopien. Yhdessä me rakennamme lempeämmän, suvaitsevamman ja iloisemman Suomen vanhoja arvoja kunnioittaen.


Tiedustelut ja tilaukset: Leena Pyylampi,
Jyväskylä | Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net | www.leenapyylampi.net