Leena Pyylampi -- LP -- Laulaja-Pianisti
» Etusivulle...

» Esittely...


Laulelmakonsertteja

Leena Pyylampi Laulelmakonsertteja

Tervetuloa laulelmien pariin!

-- Täältä löytyy elämyksellisiä konsertteja, joista voi saada iloa, lohtua,
vauhtia ihmissuhteisiin, elinvoimaa arkeen, tai juhlamieltä merkkipäiviin.

-- Esitysten kestoa voidaan muuttaa tilanteen mukaan.

-- Suunnittelen mielelläni myös uuden konsertin Sinun tilaisuuteesi.

-- Katso myös: Varttuneemman väen konsertit

Matkalla – lauluissa elämää ja ihmetystä

Leenan lauluja elämästä rehevästi, herkästi ja ilolla. Naisen lauluja maailmanmenosta, lemmestä, arjesta, rakkaudesta ja omasta tiestä. Välillä herkistytään ja välillä nauretaan. Ohjelmassa on lauluja vuosien varrelta, sekä aivan uusia lauluja. Leenan 20-vuotisen uran juhlakonsertti (2015) Lämpimästi tervetuloa nauttimaan, jakamaan ajatuksia ja energiaa! Kesto reilu tunti.
Musiikillisia maistiaisia Youtubessa.

Lauluja lemmen vuoristoradalta

Rohkeassa konsertissa kiidetään lemmen vuoristorataa ylös ja alas; kaipuuta, intohimoa, toivoa ja ikävää, iloa ja pilkettä. Rakkaus ja sensuaalisuus, muistot ja nykyhetki ne elävät meissä kaikissa. Ja ne tunteet! Pääosassa ovat laulut Leenan uusimmalta levyltä Silitä vielä (2013)
”Vuoden 2013 myönteisesti eroottisin tuotanto” – Mikael Wiik

Arjesta elinvoimaa -konsertti

Arkisia asioita voi katsoa myös toisella tavalla, löytää pienistä asioista isoja iloja. Konsertti suo hetken hengähdystauon, josta voi saada niin taide-elämyksen kuin ajatuksia kiireen kesyttämiseen, elämän ilon säilyttämiseen, parisuhteeseen ja perhe-elämään. Ohjelma sisältää Leenan arjen innoittamia lauluja ja runoja, sekä muutaman yhteislaulun. Herkkiä hetkiä ja napakoita huomioita; arkielämän oivalluksia ja juhlahetkien iloja. Elämä on hauskaa, kun on aikaa elää sitä. Kesto 1 h.
”Kaunis kiitos konsertistasi. Olet niin aito, säkenöivä ja arjen ilmiöitä äärettömän taitavasti sanoiksi pukeva nainen.”

Lähellä-konserttiTässä hetkessä

Missä iässä nainen on parhaimmillaan? No, juuri tässä hetkessä. Kun tässä hetkessä on tietoinen arvostaan, eheyttää itseään, elää mieli avoinna ja luottavaisena, se on siinä, paras ikä. Konsertissa kuullaan lauluja naisen elämästä rehevästi ja ilolla. Tunteita ja satiiria, herkkyyttä ja arjen pikku oivalluksia. Ajattomia tunteita ja ajankohtaisia asioita. Pääosassa ovat Leenan omat laulut, mukana on myös yhteislauluja. Kesto 1 h.

Parhaita paloja ja rakkaimpia viisuja -yhteislaulukonsertti

Tässä konsertissa pääosassa ovat laulut Suomen sadan vuoden itsenäisyyden ajalta. Valitut laulut kertovat yhteistyöstä, rakkaudesta, välittämisestä ja Suomen luonnon kauneudesta. Lauluja mukana jokaiselta vuosikymmeneltä. Kesto 1 h

Työhyvinvointipäivään

tarjolla musiikillinen virkistyshetki. Voimaannuttavia, hauskoja, hempeitä, räväköitä lauluja ja runoja maailmanmenosta, työelämästä, rakkaudesta; kohottavia yhteislauluja. Ajatuksia, tunteita ja arjen huumoria. Tärkeitä asioita työelämässä ovat mielestäni: hyvä yhteishenki, kelpaan sellaisena kuin olen, ihmisten aito kohtaaminen. Kesto 1 h tai sopimuksen mukaan.
"Kaikki olivat niin onnellisia ja tyytyväisiä sinun ohjelmistoosi." – Tilaajan kommentti

Duo Leena & Elias

Muusikot Leena Pyylampi ja Elias Kahila tekevät uraa tahoillaan, ja tämäkin konsertti alkaa molempien soolokappaleilla, mutta konsertin mittaan Pyylammin laulelma-pianismi ja Kahilan poprock-sello fuusioituvat energiseksi duoksi.
"Aivan upea ja uskomaton Kulttuuripäivien konsertti koettu!" – Päivi M
.


Tiedustelut ja esiintymistilaukset, levytilaukset:
Leena Pyylampi | Jyväskylä | Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net | www.leenapyylampi.net