» Lapsille...

Laulava Pupujussi

Laulava Pupujussi laulaa ja laulattaa pienissä ja suurissa lastenjuhlissa ja tapahtumissa. Elävän pianosäestyksen mukana lauletaan yhteislaulut sekä esityslaulut, laululeikeissä Pupujussi leikkii lasten kanssa. Oma sähköpiano on tarvittaessa mukana ja isommalla estradilla voi Pupujussin mukana loikkia toinen muusikko.

Laulava PupujussiOhjelmisto koostuu tutuista toivelauluista kuten Rati riti ralla, Mörrimöykky, Peipon pesä, Muumit sekä Leenan säveltämistä uusista lastenlauluista, joita löytyy levyiltä Suuret Seikkailijat ja Matkalla Jouluun. Uudet laulut ovat tarttuvia, melodisia ja rytmikkäitä lauluja, jotka sopivat lastenkin laulettavaksi. Ohjelmistoa muunnellaan aina vuodenajan tai juhlan aiheen mukaan. Laulut voidaan ryhmittää myös sadun, tarinan tai runojen ympärille.

Laulavalla Pupujussilla on lämmin, läheinen, lapset huomioiva ote. Tärkeää on laulu, elävä musiikki, lapsille soveltuvat laulut, leppoinen tunnelma sekä laulamisen ilo ja riemu. Laulavan Pupujussin esitys on aina vuorovaikutteinen; laululeikeissä lapset saavat leikkiä mukana ja välijuonnoissa saattaa olla kiperiäkin kysymyksiä. Laulavan Pupujussin esitys muuntuu myös lasten iän mukaan; vauvaryhmille, päiväkoti- ja alakouluikäisille on kullekin omat laulunsa ja juttunsa. Eikä aikuisiakaan unohdeta, sillä jokaisella on mahdollisuus tulla ilonpitoon mukaan. Syvinä teemoina esityksissä ovat ystävyys, tunteet, ilo ja elämän suojelu.

Laulava Pupujussin voi tilata esiintymään päiväkotiin, kouluun, kerhoon, kirjastoon, perhejuhliin, syntymäpäiville, lastentapahtumiin sekä myös kauppakeskuksiin ja ulkotapahtumiin. Mieluiten Pupujussi esiintyy akustisesti, mutta suuremmassa tilassa on äänentoisto apuna. Tarvittaessa Laulava Pupujussi myös juontaa juhlat.

Esityksen kesto ja rytmitys voidaan sopia juhlan luonteen ja tilanteen mukaan. Hinnat valmiita konsertteja -sivulla. Useammasta konserttikokonaisuudesta (3–8 konserttia) hinta neuvotellaan erikseen.


Tiedustelut ja esiintymistilaukset, levytilaukset:
Leena Pyylampi | Jyväskylä | Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net | www.leenapyylampi.net