LEENA PYYLAMPI

Leena Pyylampi on toiminut vapaana ammattimuusikkona vuodesta 1995. Hänen musiikistaan ovat vuosien varrella nauttineet kaiken ikäiset ihmiset hyvin erilaisissa tilaisuuksissa, eri puolilla Suomea. Myös Leenan omat laulut ovat valloittaneet monien sydämet niin keikoilla, konserteissa kuin levyillä.

» Etusivulle   » CV (lyhyt versio)   » CV (virallinen)

Leena Pyylampi: Kuka olen

Olen äiti, tytär, ystävä, puoliso, täti, sisko... etsiskelijä, tuumailija, ihmettelijä, nautiskelija, vaeltaja, kanssakulkija... humanistihippi ja eko... hyvä laulaja ja lauluntekijä, runoilija... hieman näyttelijä ja paljon kiitollinen. Ja parhaimmillani toki Loistava Lauluntekijä ja Laulaja, Viisas Nainen, Herkkä Aistija, Hiljaisuudessa Etsijä, Löytäjä...

Minulle tärkeimmät lauseet tällä hetkellä ovat:

”Jokainen saa levollisesti olla oma itsensä osana tätä suurta ykseyttä.” (Eckhart Tolle)

”Paras turva elämässä on, että voi vapaasti ilmaista mielipiteensä ja saada vastineeksi vain rakkautta.” (Sofia Lundberg)

Lähellä sydäntäni ovat ihmisyys, arvostava kohtaaminen, ihmisen kasvu, maailman pelastaminen, ekologisuus, naiseus, yhteisöllisyys, lapset ja nuoret -- heidän hyvinvointinsa lähtee meistä aikuisista!

Ensimmäinen soololauluni oli koulun joulujuhlassa kun olin 10 v. Siitä se sitten lähti! Takataskussa on pitkät klassiset musiikkiopinnot pianosta ja laulusta sekä luokanopettajan koulutus. Olen opettanut vapaata säestystä, laulanut tanssiorkestereissa, näytellyt kesäteatterissa, syksyllä 1989 tajusin yhdistää laulun ja soiton ja minusta tuli laulaja-pianisti. Vähitellen yhdistin myös omia lauluja ohjelmistoon. Sävelsin lisää lauluja aikuisille ja lapsille, julkaisin viisi levyä ja runokirjan, näyttelin Teatteriseurue Pii:ssä, tuotin lukuisia laulelmakonsertteja, kiersin Sylin täydeltä -esityksellä ja elin perhe-elämää.

Nyt olen tässä. Kolme tytärtä ovat onnellisesti maailmalla, uusi parisuhde hykerryttää, monet elämänkokemukset näen jo voimavarana ja ymmärryksenä, yhä vahvemmin tiedän mitä haluan taiteellani maailmaan tuoda: toivoa ja iloa, uskoa ja rakkautta.

”Vaan tämän ihan pienen siivun vaan voin tätä maailmani avittaa ja viestin tämän sulle välittää, oi kuule ihminen: Mitä aineellista voit tänään vähentää, että pallo säilyis kokonaan, mitä henkistä voit tänään lisätä, että meillä mukavampaa ois.”
                -- Jos saisin omakseni maapallon, säv.&san. Leena Pyylampi

Katso myös ansioluetteloni: CV (lyhyt versio), CV (virallinen)