LEENA PYYLAMPI
 
» Etusivulle

Tilattavia laulelmakonsertteja

”Nainen, piano ja laulut; ollaan olennaisen lähellä. Tekstit tulevat hyvin esille ja syvyyttä Leenan teksteissä on, sekä upeita sävellyksiä myös toisten runoihin. Leena tarjoaa hetken hengähdyksen, tuokion pois arjesta.” - Tuula P.

”Kiitos kun avoimuudellasi avasit meidätkin!” - A.M.


Tervetuloa laulelmien pariin!

Leena Pyylampi, esittelyvideo Täältä löytyy elämyksellisiä konsertteja, joista voi saada iloa, lohtua, energiaa, uusia ajatuksia, elinvoimaa arkeen, sensuaalisesti elähdyttävän hetken tai vaikka juhlamieltä merkkipäiviin. Suunnittelen mielelläni myös uuden konsertin Sinun tilaisuuteesi.

Tästä voit kuunnella kolmen laulun esittelyvideon / teemakonsertin.

Elävä musiikki on vuorovaikutteista, ravitsevaa, aitoa ja läheistä.


Lempeitä lauluja

Suuret elämänmuutokset avaavat ihmistä katsomaan tarkemmin itseään -- ne voivat myös synnyttää yllättäviä lauluja! Kun uskaltaa kääntyä sisäänpäin, saattaa löytää sen herkän, pehmeän, epätäydellisen, hauraan ja aidon itsensä. Kun tuntee itsensä paremmin voi sulattaa suojakuoria ja antautua avoimemmin rakkaudelle.

Lauluntekijä Leena Pyylammin uusimmassa konsertissa kuullaan pääosin uusia lauluja kuten Rakkauslaulu itselle, Turva, Sisälläni elämän valo, Silitä runolla ja Jos saisin omakseni maapallon. Lempeitä lauluja kasvusta, ihmisyydestä, elämän ilosta, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta sekä rakkaudesta. Nämä laulut voivat lohduttaa, ilahduttaa, ajatteluttaa tai viihdyttää. Kesto 1 h.


Matkalla -- lauluissa elämää ja ihmetystä

Leenan 20-vuotisen uran juhlakonsertti (2015), jossa kuullaan Leenan lauluja elämästä rehevästi, herkästi ja ilolla. Naisen lauluja maailmanmenosta, lemmestä, arjesta, rakkaudesta ja omasta tiestä. Välillä herkistytään ja välillä nauretaan makoisasti. Satiiria ja kaunista herkkyyttä samassa paketissa. Ohjelmassa on lauluja vuosien varrelta, sekä aivan uusia lauluja.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan, jakamaan ajatuksia ja energiaa! Kesto reilu tunti. Musiikillisia maistiaisia YouTubessa.


Lemmen ja aistillisuuden aalloilla

Rohkeassa konsertissa kiidetään lemmen aalloilla ylös ja alas; kaipuuta, intohimoa, toivoa ja ikävää, itkua ja naurua. Rakkaus ja seksuaalisuus, muistot ja nykyhetki ne elävät meissä kaikissa. Ja ne tunteet! Pääosassa ovat Sirpa Hännisen runot niin kerrottuna kuin Leenan säveltäminä lauluina. Nämä laulut löytyvät Leenan levyltä Silitä vielä (2013). Runot löytyvät Sirpan kirjoista: Sylin tarpeessa (1997) ja Himon siunaama (2003). Konsertin kesto 1 h.

Vuoden 2013 myönteisesti eroottisin tuotanto” – Mikael Wiik (Radio Helsinki) Silitä vielä -cd:stä


Arjesta elinvoimaa

Arkisia asioita voi katsoa myös toisella tavalla, löytää pienistä asioista isoja iloja. Konsertti suo hetken hengähdystauon, josta voi saada niin taide-elämyksen kuin ajatuksia kiireen kesyttämiseen, elämän ilon säilyttämiseen, parisuhteeseen ja perhe-elämään. Ohjelma sisältää Leenan arjen innoittamia lauluja ja runoja sekä muutaman yhteislaulun. Herkkiä hetkiä ja napakoita huomioita; arkielämän oivalluksia ja juhlahetkien iloja. Elämä on hauskaa, kun on aikaa elää sitä. Kesto 1 h.

”Kaunis kiitos konsertistasi. Olet niin aito, säkenöivä ja arjen ilmiöitä äärettömän taitavasti sanoiksi pukeva nainen.”


Työhyvinvointipäivään

on tarjolla musiikillinen virkistyshetki. Taide koskettaa ja avaa tunteita ja näin saattaa antaa kipinän syvempään ymmärrykseen. Voimaannuttavia, hauskoja, hempeitä, räväköitä lauluja ja runoja maailmanmenosta, työelämästä, rakkaudesta sekä kohottavia yhteislauluja. Ajatuksia, tunteita ja arjen huumoria. Tärkeitä asioita työelämässä ovat mielestäni hyvä yhteishenki, kelpaan sellaisena kuin olen, ihmisten aito ja lämmin kohtaaminen, jaksaminen. Laulujen lomassa Leena kertoo runoja ja ajatuksia. Ohjelman sisältö ja painopiste räätälöidään tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kesto 1 h tai sopimuksen mukaan.

"Kaikki olivat niin onnellisia ja tyytyväisiä sinun ohjelmistoosi."


Konsertteja kaksin

Äitiydestä ja rakkaudesta

Leena Pyylampi, laulu ja piano
Mari Rouvala, lausunta

Keväällä 2017 ensiesityksensä saanut konsertti, jossa ohjelmassa on pääosin Leenan lauluja sekä Marin runoja, mutta myös tuttuja lauluja sekä mm. Sari Kanalan ja Eeva Heilalan runoja. Kauniita, hempeitä ja hupaisia ajatuksia ja tunnelmia äitiydestä, rakkaudesta, ilosta ja elämästä. Kesto 1 h.


Duo Leena & Elias

Muusikot Leena Pyylampi ja Elias Kahila tekevät uraa tahoillaan, ja tämäkin konsertti alkaa molempien soolokappaleilla, mutta konsertin mittaan Pyylammin laulelma-pianismi ja Kahilan poprock-sello fuusioituvat energiseksi duoksi, jossa Eliaksen monipuolinen sellonsoitto tuo uutta syvyyttä ja sykettä Leenan biiseihin. Sykähdyttävää klubimusaa!

"Aivan upea ja uskomaton Kulttuuripäivien konsertti koettu!" – Päivi M.


Konsertteja senioreille

Olen esiintynyt ikäihmisille jo yli 25 vuotta, joten kokemusta ja ohjelmistoa on kertynyt hyvin paljon. Lue tästä lisää konserteistani Elämän karuselli, Lämmintä iloa syksyyn, Lemmen ja aistillisuuden eheyttävä voima sekä Joulun aikaan.


HnnatHinnat (riippuen etäisyydestä Jyväskylään)
• laulelmakonsertti laskutettuna 450–550 €
• kotikonsertit 200–400 €
• konsertit kaksin 750 €.
Samana päivänä voi olla myös toinen konsertti esim. lapsille tai vanhuksille, jolloin toinen konsertti on hinnaltaan 200 €.
(Hinnat alv 0 %. Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin.)
Katso lisää: Trubaduuri kuntaan.