LEENA PYYLAMPI
 
>> Etusivulle | >> Cd-levyt

Yllättävä käänne -cd

Leena Pyylampi: Yllättävä käänne -cdYllättävä käänne on täyspitkä esikoislevyni, jonka julkaisin vuonna 2000. Levy sisältää 11 omaa lauluani. Lyhyesti luonnehdittuna: laulelmia elävästä elämästä pop-, jazz-, rock- ja klassisvaikuttein sovitettuna. Valitsin levylle tunnelmallisimpia laulujani; ne kertovat rakkaudesta, arjesta, lapsesta, kuolemasta, lapsuusmuistoista, luonnosta – näitä lauluja ei ole tehty, ne on oikeasti eletty. Levyllä soittavat keskisuomalaiset ammattimuusikot. Sovitukset on tehty yhdessä muusikoiden kanssa, laulelmien luonteen mukaan; jossain laulussa on piano ja viulu, jossain akustinen kitara tai hanuri, joissain sähköinen bändi. Vuosien mittaan pidetyimmäksi ovat nousseet rakkauslaulu Minä rakastan sinua nyt, puolison kuolemasta kertova Yksinäisyys ja lämmin perheestä kertova Juhannus.

”Parhaat muistot kaipaa ei, ajan kultausta harteilleen, onni on tässä ja nyt.”

1. Ensilumi mp3-näyte
2. Haavemies
3. Minä rakastan sinua nyt
4. Turangalila
5. Matkalla
6. Arjenjuhla
7. Yksinäisyys mp3-näyte
8. Pienen tytön laulu mp3-näyte
9. Tällaiset muistot
10. Kevään uni
11. Juhannus

”...hän uskaltaa kirjoittaa tekstejä parisuhteen ja perhe-elämän puolesta, rakkaudesta ja yhdessäolosta -- itsellistä naista unohtamatta. Pohtivuus ja huumori kietoutuvat teksteissä mukavasti toisiinsa.”
— Sari Toivakka, Keskisuomalainen

”Leena Pyylampi on upeaääninen nainen ja taitava tulkitsija. Leena, piano ja Leenan laulut ovat valloittaneet monien sydämet keikoilla ja konserteissa. Omia lauluja on syntynyt paljon vuosien varrella ja nyt niitä voi kuulla myös levyltä. Yllättävä käänne on saanut toiseksi musiikilliseksi tuottajaksi YUPin Valtteri Tynkkysen. Hän on myös yksi sovittajista ja soittaa levyllä bassoa. Kahden erilaisen muusikon yhteistyö on kantanut loistavan hedelmän.”
— Green Song Music

>> Lue lisää Yllättävä käänne -cd:stä.


LEVYTILAUKSET: Cd-levyjä voit tilata minulta suoraan sähköpostilla leena@leenapyylampi.net tai puhelimitse: 040 751 7552. Ilmoita tilatessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä minkä/mitkä levyt haluat tilata.
Postikulut ovat 3 euroa tilatessasi yhden tuotteen, mutta useamman tuotteen tilauksen postikulut ovat ainoastaan 5 euroa/tilaus riippumatta tilausmäärästä. Kannattaa siis tilata kerralla enemmän!
Hinnat alv 0 %. Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin.