LEENA PYYLAMPI
 
>> Etusivulle | >> Cd-levyt

Totta ja Unelmaa (2002)

Leena Pyylampi: Totta ja Unelmaa -cd Toinen levyni sisältää veikeitä ja vakavia aikuisen naisen laulelmia rakkaudesta, unelmista, mielen liikkeistä, oman polun löytämisestä. Lämpöä ja kannanottoja, realismia ja huumoria – elämässä on niin monenlaista mielenkiintoista koettua ja koettavaa. Kaikki sanoitukset ja sävellykset ovat omia. Sovituksista vastaa Valtteri Tynkkynen, joka teki hyvää työtä sovittamalla kappaleet raikkaasti ja omaan musiikilliseen näkemykseeni istuviksi.

”Hyvät laulut, puhuttelevat tekstit ja oivalliset sovitukset taitavien muusikoiden toteuttamana, Totta ja Unelmaa -lauluja suomalaiseen arkeen ja juhlaan, toteen ja unelmaan.”   — GreenSongMusic

1. Lissu ja Kikka
2. Kypsä rakkaus mp3-näyte
3. Kesällä
4. Harlikka mp3-näyte
5. Kun ensi kerran sinut näin
6. Mieletön ikävyys
7. Telakka
8. Tää laulu tehtiin sulle mp3-näyte
9. Kuin kukkaa kämmenellä
10. Metsätie mp3-näyte

”Hän laulaa rakastamisen vaikeudesta, pitkän parisuhteen olemuksesta ja elämän valinnoista. Pyylammen nainen on aktiivinen toimija, joka elää kiinni tässä päivässä, miettii ratkaisujaan ja käy välillä irrottelemassa. Pyylampi ottaa myös kantaa materialistiseen elämäntapaan laulussa Tää laulu tehtiin sulle… Leyvä kuunnellessa ei voi välttyä tunteelta, että Leena Pyylampi saa tehdä sitä, mikä tuottaa hänelle iloa. Siihen tulisi jokaisen pyrkiä.”  
— Maija Voutila, Keskisuomalainen

”Hersyvän veikeä ja nostalginen muisto nuoruudenrakkaudesta on saanut nimekseen Harlikka. Matti Ekmanin hanuri on parasta, mitä tältä jalolta soittimelta on tässä maassa kuultu pitkiin aikoihin… Koskettavan kauniita ja sanoitukseltaan syvästi puhuttelevia sävellyksiä levyllä ovat Mieletön ikävyys ja Telakka. Trubaduurin herkistä rakkauslauluista on syytä mainita vielä Kuin kukkaa kämmenellä.”  
— Mauri Nevalainen, Pohjois-Karjala

>> Lue lisää Totta ja unelmaa -cd:stä.


LEVYTILAUKSET: Cd-levyjä voit tilata minulta suoraan sähköpostilla leena@leenapyylampi.net tai puhelimitse: 040 751 7552. Ilmoita tilatessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä minkä/mitkä levyt haluat tilata.
Postikulut ovat 3 euroa tilatessasi yhden tuotteen, mutta useamman tuotteen tilauksen postikulut ovat ainoastaan 5 euroa/tilaus riippumatta tilausmäärästä. Kannattaa siis tilata kerralla enemmän!
Hinnat alv 0 %. Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin.