LEENA PYYLAMPI
 
>> Etusivulle | >> Cd-levyt

Suuret Seikkailijat (2003)

Leena Pyylampi: Suuret Seikkailijat -cd Tässä rehdisti lapsille sopiva levy. Sari Kanalan hauskat, aidot ja tuoreet lastenlorut on säveliksi pukenut Leena Pyylampi. Tarttuvia, selkeitä, melodisia ja rytmikkäitä uusia lauluja, joita lastenkin on helppo laulaa, ja joiden tekstit sopivat lapsille laulettavaksi. Iloinen ja tunnelmallinen kokonaisuus, jota jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen.

1. Sadunkertojan maja
2. Suuret seikkailijat mp3-näyte
3. Lummelammella
4. Dinosaurus hirmulisko
5. Hurja Hukka mp3-näyte
6. Herra Salamanteri
7. Majalaulu
8. Intiaanien kastelaulu
9. Lentäjä-ässät mp3-näyte
10. Kultakuumetta
11. Kissaemon huolia
12. Enkeliäiti
13. Lampaankasvattajan laulu
14. Rekkamiehen laulu
15. Eno ja paloauto
16. Äiti ahertaa
17. Sammakkovaarin tuutulaulu mp3-näyte
18. Prinsessa Sokerisuu
19. Ystävän laulu mp3-näyte

Levyn laulut on sovitettu monipuolisesti yhdessä muusikoiden kanssa; on rauhallista balladia, rokkia, bluesia, intiaanirumpua, pelimannityyliä… Levyllä soittavat keskisuomalaiset ammattimuusikot, Laulava Pupujussi on solistina ja soittaa piano-osuudet. Osassa lauluja on mukana myös lapsia, niin kuorossa kuin solistina.

Levyyn kuuluu A4-kokoinen laulukirjanen, jossa on laulujen melodiat, soinnut, runot ja leikkiohjeita. Levyn ja kirjasen kansikuvan on maalannut Sari Kanala, vihkosen sisäsivuilla on Sarin mustavalkokuvitusta.

Parhaiten laulut sopivat 1–10-vuotiaille lapsille, mutta tästä kokonaisuudesta riittää iloa ja materiaalia niin isommille lapsille kuin vanhemmillekin ja lasten kanssa toimiville aikuisille.

Suuret Seikkailijat -kokonaisuutta voi edullisimmin tilata minulta suoraan. Voit kysyä myös kirjakaupoista tai hyvin varustetuista levyliikkeistä.

>> Lue lisää Suuret Seikkailijat -cd:stä.


LEVYTILAUKSET: Cd-levyjä voit tilata minulta suoraan sähköpostilla leena@leenapyylampi.net tai puhelimitse: 040 751 7552. Ilmoita tilatessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä minkä/mitkä levyt haluat tilata.
Postikulut ovat 3 euroa tilatessasi yhden tuotteen, mutta useamman tuotteen tilauksen postikulut ovat ainoastaan 5 euroa/tilaus riippumatta tilausmäärästä. Kannattaa siis tilata kerralla enemmän!
Hinnat alv 0 %. Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin.