LEENA PYYLAMPI
 
>> Etusivulle | >> Cd-levyt

Matkalla Jouluun (2007)

Leena Pyylampi: Matkalla Jouluun -cd Leena Pyylammin toinen lastenlevy toivottaa pienet ja isot kuulijat uusien talvi- ja joululaulujen pariin.

Matkalla Jouluun voi tavata erilaisia tonttuja, hiiriä, koiria, possun, aura-auton ja lumitöitä tekevän äidin, lumiukkoja, poroja ja lämpimän joulun tunnelman. Hellyttäviä, riemastuttavia, kauniita ja leikittäviä uusia lauluja.

1. Tonttu katsoo talven ikkunasta mp3-näyte
2. Harrastuksia
3. Tonttuiloa
4. Uravalinta mp3-näyte
5. Pikkujoulu
6. Antin aura-auto
7. Äiti ja lumityöt
8. Lumisten tanssiaiset
9. Jouluarvoitus mp3-näyte
10. Ensimmäinen joulumatka
11. Joulu tuntuu turkissa mp3-näyte
12. Eläinten joululaulu
13. Pupun laulu Tontulle
14. Mitä joululahjaksi? mp3-näyte
15. Joulusauna
16. Joulu, joulu suloinen
17. Joulukynttilät
18. Betlehemin tallissa

Kahdeksan laulun sanat ovat Tuula Korolaisen kirjasta Kuono kohti joulua, lisäksi mukana on Leena Laulajaisen ja Pirkko Toivanen-Säkkilän runoja, ja neljässä laulussa on Leenan omat sanat. Sävellykset ovat Leenan, lukuun ottamatta kahta Tapio Louhensalon Aale Tynnin tekstiin säveltämää laulua, sekä Liisa Tenkun sanoittamaa ranskalaista kansansävelmää.

Levyllä soittavat jyväskyläläiset ammattimuusikot. Laulut on pääosin säestetty akustisin soittimin ja monipuoliset sovitukset on tehty yhdessä muusikoiden kanssa. Laulamassa on Laulavan Pupujussin lisäksi lapsia, niin kuorossa kuin solisteina.

”Kappaleiden rytmitys vie sujuvasti tunnelmasta ja tyylistä toiseen. Pyylammin oma flyygeli, kontrabasso, kitarat, rummut, percussiot, harmonikka, viulu, huilu ja sello sekä lapsiryhmän laulu vaihtelevat säestyksissä harkittuina ja hyvin miksattuina kokoonpanoina.”
       — Helvi Kangas, Keskisuomalainen

Edellisen levyn tapaan tähänkin levyyn on tehty selkeä A4-kokoinen laulukirjanen, joka sisältää kaikki laulut, runot ja melodiat, sekä muutamia leikkivinkkejä.

>> Lue lisää Matkalla Jouluun -cd:stä.


LEVYTILAUKSET: Cd-levyjä voit tilata minulta suoraan sähköpostilla leena@leenapyylampi.net tai puhelimitse: 040 751 7552. Ilmoita tilatessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä minkä/mitkä levyt haluat tilata.
Postikulut ovat 3 euroa tilatessasi yhden tuotteen, mutta useamman tuotteen tilauksen postikulut ovat ainoastaan 5 euroa/tilaus riippumatta tilausmäärästä. Kannattaa siis tilata kerralla enemmän!
Hinnat alv 0 %. Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin.