Lapsille

   


» Etusivulle...


» Esittely...


» Cd:t-sivulle...


» Lapsille...

» Kuuntele
mp3-näytteitä

» Lue lisää Suuret Seikkailijat -cd:stä ...

 

Suuret Seikkailijat (2003)

Tässä rehdisti lapsille sopiva levy. Sari Kanalan hauskat, aidot ja tuoreet lastenlorut on säveliksi pukenut Leena Pyylampi. Tarttuvia, selkeitä, melodisia ja rytmikkäitä uusia lauluja, joita lastenkin on helppo laulaa, ja joiden tekstit sopivat lapsille laulettavaksi. Iloinen ja tunnelmallinen kokonaisuus, jota jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen.

1. Sadunkertojan maja
2. Suuret seikkailijat
3. Lummelammella
4. Dinosaurus hirmulisko
5. Hurja Hukka
6. Herra Salamanteri
7. Majalaulu
8. Intiaanien kastelaulu
9. Lentäjä-ässät
10. Kultakuumetta
11. Kissaemon huolia
12. Enkeliäiti
13. Lampaankasvattajan laulu
14. Rekkamiehen laulu
15. Eno ja paloauto
16. Äiti ahertaa
17. Sammakkovaarin tuutulaulu
18. Prinsessa Sokerisuu
19. Ystävän laulu

Levyn laulut on sovitettu monipuolisesti yhdessä muusikoiden kanssa; on rauhallista balladia, rokkia, bluesia, intiaanirumpua, pelimannityyliä… Levyllä soittavat keskisuomalaiset ammattimuusikot, Laulava Pupujussi on solistina ja soittaa piano-osuudet. Osassa lauluja on mukana myös lapsia, niin kuorossa kuin solistina.

Levyyn kuuluu A4-kokoinen laulukirjanen, jossa on laulujen melodiat, soinnut, runot ja leikkiohjeita. Levyn ja kirjasen kansikuvan on maalannut Sari Kanala, vihkosen sisäsivuilla on Sarin mustavalkokuvitusta.
Parhaiten laulut sopivat 1–10-vuotiaille lapsille, mutta tästä kokonaisuudesta riittää iloa ja materiaalia niin isommille lapsille kuin vanhemmillekin ja lasten kanssa toimiville aikuisille.

Suuret Seikkailijat -kokonaisuutta voi edullisimmin tilata minulta suoraan. Voit kysyä myös kirjakaupoista tai hyvin varustetuista levyliikkeistä.

Lue lisää Suuret Seikkailijat -cd:stä.


Tiedustelut ja esiintymistilaukset, levytilaukset:
Leena Pyylampi  |  Jyväskylä  |  Puh. 040 751 7552
leena@leenapyylampi.net  |  www.leenapyylampi.net