LEENA PYYLAMPI
 
» Etusivulle

Hei!

Syksyn kirpeys tuntuu jo aamulenkillä, ja pitkän loman jälkeen työ maittaa. Olisinkohan sopiva esiintyjä sinun järjestämään tilaisuuteen tai tapahtumaan? Nyt on nimittäin hyvä aika tilata esiintyjä, kalenterissa on vielä paljon tilaa.

Tästä YouTuben linkistä voit käydä kuuntelemassa kolme omaa lauluani, jotka esitän pianon säestyksesellä. Omien laulujen ohella esitän toki muidenkin sävellyksiä, aina sen mukaan, millaista ohjelmaa tilaaja kaipaa; esityslauluja, yhteislauluja tai vaikka runoja kevennykseksi.

Aikuisille esiintyy laulaja-pianisti, lapsille paikalle pomppii Laulava Pupujussi tai Peikkotyttö Piu, lähempänä joulua myös Tonttutyttö.
Sähköpianon tuon tarvittaessa mukanani.

Elävä musiikki virkistää ja vaikuttaa:
laulu voi herättää muistoja ja antaa niitä
laulu voi avata haavoja ja parantaa niitä
laulu voi liikuttaa päätä ja jalkoja
laulu voi laulattaa"
-- Leena --


Toinen runokirjani Lempeitä lauluja koskettaa

Leena lukee runojaanYouTube-kanavaltani voit katsoa videon, jossa luen näitä runoja.

Kirja tuntuu hyvältä, siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin; lämmin, lempeä, sopivasti napakka. Kirjan runkona ovat samannimisen konsertin laulut ihmisen kasvusta, luonnon ja ihmisen kunnioittamisesta. Runot kertovat muutoksen mahdollisuudesta, rakkauden eheyttävästä voimasta, elämän ihmeestä. Kirjan runojen myötä toivonkin valoa, iloa, rakkautta ja kiitollisuutta jokaisen elämään.

”Kirjasi on ihana. Se kantaa valoa.” –Sari
”Nautin Lempeistä lauluista täysillä, oikein sydän pamppailee ilosta, ovat niin hienoja ja suorastaan energiaruiske suoraan elimistöön.” –Arja

Kirjan voit ostaa 15 euron hintaan suoraan minulta: voit hakea sen luotani, toimitan Jyväskylän kaupunkialueella sen kotiisi, postitse (+5 € postimaksu) leena@leenapyylampi.net
tai puh. 040 751 7552

En tiennyt
että voin pyytää
Anna minun oppia ihmiseksi
rakkauden ja hellyyden kautta
Nyt tiedän
Ja pyydän

» Lue lisää Lempeitä lauluja -kirjasta.


”Arjen tuntoja, unelmien löytöjä, lemmen aaltoja”

Leenan uusia lauluja ja vanhojakin äänitteitä voit kuulla YouTube-kanavalla.
Spotifystä sekä muista suoratoistopalveluista löytyvät kaikki äänitteet sekä uusin sinkku Jos saisin omakseni maapallon.

Laulavan Pupujussin kaksi esityslaulua nyt YouTubessa. Laulavan Pupujussin Spotify-kanavalla (muissakin suoratoistopalveluissa) löytyy Suuret seikkailijat ja Matkalla jouluun -cd:t; iloista menoa perheen pienimmille.


Elävä musiikki virkistää ja vaikuttaa.
Ihminen tarvitsee ihmistä, kosketusta iholle ja sielulle.
Suosi kotimaista, paikallista ja elävää!

Iloa ja lämpöä meille jokaiselle!
– Leena –